1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray’dan Yükseliş! Avrupa Ligi’nde Fırtına Etkisi

Galatasaray’dan Yükseliş! Avrupa Ligi’nde Fırtına Etkisi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray, Avrupa Ligi ve Süper Lig’deki başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Sezonun başında Young Boys’a elenerek ve Süper Kupa’daki Beşiktaş yenilgisiyle sarsılan takım, kısa sürede toparlanmayı başardı. Son olarak kendi sahasında Elfsborg’u mağlup eden Galatasaray, bir üst tura yükselme yolunda önemli bir adım attı.

Sarı-kırmızılı ekibin Avrupa Ligi ve Süper Lig’de henüz mağlubiyeti bulunmuyor. Galibiyet serisini sürdüren Galatasaray, ligde ilk 24’te yer almak için önemli bir konumda bulunuyor. Eğer bir galibiyet daha elde ederlerse Play-Off’a kalmayı garantileyerek son 16 turuna yükselecekler.

Galatasaray’ın bir sonraki rakibi İngiliz devi Tottenham olacak. Bu kritik karşılaşma, Rams Park’ta 7 Kasım akşamı oynanacak. Takımın amacı, Avrupa Ligi’ni ilk 8 sırada tamamlayarak doğrudan son 16’ya yükselmek. Bu hedef doğrultusunda liderlik koltuğuna oturan Galatasaray, taraftarının da desteğiyle Tottenham karşısında galibiyet arayacak.

Takımın teknik direktörü Okan Buruk, oyuncularını maç boyunca konsantre olmaları konusunda uyararak, rehavete kapılmamaları gerektiğini vurguladı. Galatasaray, son dönemdeki başarılı performansıyla UEFA sıralamasında da yukarı doğru çıkışını sürdürüyor. Takım, eski parlak günlerine geri dönmek ve Avrupa’da iddialı bir şekilde yoluna devam etmek istiyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Galatasaray’dan Yükseliş! Avrupa Ligi’nde Fırtına Etkisi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Güncel Haber Merkezi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin