1. Haberler
  2. Spor
  3. RAMS Başakşehir, Celje’ye 5-1 mağlup oldu

RAMS Başakşehir, Celje’ye 5-1 mağlup oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

RAMS Başakşehir, UEFA Konferans Ligi ikinci hafta maçında deplasmanda Celje’ye 5-1 mağlup oldu.

Teknik direktör Çağdaş Atan, Rapid Wien ile oynadıkları ilk maça göre ilk 11’inde biri zorunlu 3 değişiklik yaptı. Serdar Gürler, Onur Ergün ve Kemen’in yerine Leo Duarte, Ömer Ali Şahiner ve Dimitris Pelkas’a forma şansı verdi. Atan’ın sahaya sürdüğü ilk 11 ise şu şekildeydi: Deniz Dilmen, Duarte, Ba, Opoku, Ömer Ali Şahiner, Crespo, Berat Özdemir, Pelkas, Deniz Türüç, Figueiredo ve Piatek.

Turuncu-lacivertli kulübün yedek kulübesinde ise Volkan Babacan, Muhammed Şengezer, Onur Ergün, Lucas Lima, Kemen, Berkay Özcan, Philippe Keny, Hamza Güreler, Metin Emre Karaal, Emre Kaplan ve Davidson bulunuyordu. Sakatlığı süren Serdar Gürler ile yeni transferler Ömer Faruk Beyaz ve Djalo kadroda yer almadı.

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi’nin (TUSAŞ) Kahramankazan yerleşkesine yapılan terör saldırısı nedeniyle, RAMS Başakşehirli futbolcular maça siyah bantlarla çıktı. Maçı Türkiye’nin Lübliyana Büyükelçisi Aylin Taşhan da tribünden izledi.

Celje Stadı’nda oynanan karşılaşmaya yaklaşık 4 bin taraftarın ilgi gösterdiği görüldü. 13 bin 500 kişilik stadyumun büyük bir kısmı boş kaldı. Maçtan önce Celje’de etkili olan yağmur, karşılaşma saati geldiğinde de devam etti.

Celje, Başakşehir karşısındaki galibiyeti ilk yarıda 3-0 öne geçerek sağladı. İkinci yarıda da üstünlüğünü koruyan Celje, maçı 5-1 kazandı.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında Çağdaş Atan ve Celje’nin hücum oyuncularından Ivan Brnic açıklamalarda bulundu. Atan, maçın zorluğuna dikkat çekerken, Brnic takımının planını başarılı bulduklarını ifade etti. Maçı yöneten hakemlerin performansının da ele alındığı toplantı, takımların gelecek hedefleri ve maçların analiziyle devam etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
RAMS Başakşehir, Celje’ye 5-1 mağlup oldu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Güncel Haber Merkezi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin