1. Haberler
  2. Gündem
  3. Sınavsız Kamu Personeli Alımı Başvuruları Açıklandı

Sınavsız Kamu Personeli Alımı Başvuruları Açıklandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çeşitli kamu kurumları, farklı pozisyonlarda sınavsız personel alımı başvurularını açıkladı. Bu haberimizde, kurumların ilanları, iş pozisyonları ve başvuru şartları ile ilgili detayları bulabilirsiniz.

İş arayanlar için önemli bir duyuru geldi! Kamu kurumları içerisinde yer alan 3 kurum, sınavsız personel alımı yapacaklarını duyurdu. Başvuru süreci, gerekli belgeler ve diğer detaylar bu haberimizde. İşte tüm detaylarıyla KAMU PERSONELİ ALIMI hakkında bilgiler.

Başvurular için gereken belgeler şunlardır: Özgeçmiş, İkametgah belgesi, Aile nüfus kayıt örneği, Diploma veya mezuniyet belgesi, Adli sicil belgesi, Askerlik durum belgesi, SGK barkodlu hizmet dökümü, Beko loder operatörlük belgesi işli ehliyet fotokopisi, Öğrenim belgesi ve ilanlara göre özgeçmiş.

İş ilanlarına başvuruda bulunmak isteyenler için gereken şartlar şunlardır: Bayrampaşa Belediyesi’nde BAYPAŞ, Bilgisayar İşletmeni, Rokoko Eğitmeni ve Temizlik Personeli pozisyonları için personel alımı yapılacak. Bilgisayar İşletmeni pozisyonu için en az 1 yıl tecrübeye sahip adaylar aranırken, Rokoko Eğitmeni pozisyonunda da yine en az 1 yıl tecrübe şartı bulunuyor. Temizlik Personeli pozisyonu için ise tecrübe şartı aranmıyor. Sel Bel İnşaat Malzemeleri Tem. Güv. Ltd. Şti., Kars’ın Selim ilçesinde 14 Temizlik Personeli pozisyonu için işçi alımı ilanı yayımladı. Geçici olarak 9 ay 15 gün süreyle çalışacak personeller, 8 gün boyunca Hayvan Pazarı temizliğinde görevlendirilecek ve günlük 550 TL ücret alacaklar. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Personel A.Ş. ise Kapı Kantar Görevlisi, Şoför (Yük Taşıma), Beden İşçisi ve Beko Loder Operatörü pozisyonları için personel alımı yapacağını duyurdu. Bu pozisyonlara başvurabilmek için belirli şartlar ve belgelere sahip olunması gerekmektedir.

Başvuru süreci ve tarihleriyle ilgili detaylar şu şekildedir: Bayrampaşa Belediyesi için başvurular 25-27 Ekim 2024 tarihleri arasında kurum e-posta adresi üzerinden alınacak. Kars Sel Bel için başvurular ise 28 Ekim 2024 tarihine kadar Bel Şirketi’ne yapılabilecektir. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi için başvurular 28 Ekim 2024 tarihine kadar şirket merkezine bizzat yapılacaktır.

İş ilanlarına başvurmak isteyen adaylar, gereken belgeler ile belirtilen tarihler arasında başvurularını yapmalıdır. Başvuru kılavuzları da detaylı bilgi sağlamak için yayımlanmıştır: İsper personel alımı başvuru kılavuzu, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi personel alımı kılavuzu, Kars personel alımı başvuru kılavuzu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sınavsız Kamu Personeli Alımı Başvuruları Açıklandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Güncel Haber Merkezi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin