1. Haberler
  2. Spor
  3. Soner: “Deplasmanda öz güvenimiz arttı”

Soner: “Deplasmanda öz güvenimiz arttı”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsunspor’un orta saha oyuncusu Soner Aydoğdu, Nuri Asan Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında, Fenerbahçe maçında 2 kez geriden gelerek 1 puan aldıklarını vurguladı. Soner, son üç maçlarını geriden gelerek çevirdiklerini belirterek, “Üç haftadır geriye düşüp maçı çevirebiliyoruz. Bu bizi mutlu ediyor. İyi bir puan aldık ama daha fazlasını da alabilirdik. Nasip olmadı.” şeklinde konuştu.

Deplasmanda kazandıkları özgüven ile Kasımpaşa maçına hazırlandıklarını aktaran Soner Aydoğdu, “Cumartesi günü Kasımpaşa maçı var. En iyi şekilde hazırlanıp 3 puan için sahaya çıkacağız. Deplasmanda 4 maçta 4 yaptık, neden 5’te 5 olmasın. Güzel bir atmosferimiz var. Ayaklarımız yere bassın ama unutmayalım; Kasımpaşa zor bir deplasman. Rakiplerimiz artık bizi ciddiye alıyor. Amacımız 3 puan.” dedi.

Oyuna sonradan girmesine rağmen takıma katkı sağladığını belirten Soner, “Forma benim için çok değerli. Hangi sürede olursa olsun takıma katkı yapmak istiyorum. Sezon başında alınan transfer yasağı bizi bir araya getirdi. Bu durumu avantaja çevirdik ve şu an güzel bir ortamımız var. Herkes işine ve birbirine sahip çıkıyor.” şeklinde konuştu.

Samsun ekibi, Teknik Direktör Thomas Reis yönetiminde Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdürdü. Isınma koşusunun ardından taktik ağırlıklı çift kale maç yapan futbolcuların çalışmaları devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Soner: “Deplasmanda öz güvenimiz arttı”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Güncel Haber Merkezi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin