1. Haberler
  2. Spor
  3. Soner: “Deplasmanda öz güvenimiz arttı”

Soner: “Deplasmanda öz güvenimiz arttı”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kırmızı-beyazlı futbol takımının orta saha oyuncusu Soner, Nuri Asan Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında, Fenerbahçe maçında 2 kez geriye düşmesine rağmen 1 puan alarak başarılı bir performans sergilediklerini belirtti.

Son 3 haftadır geriye düştükleri maçlarda galibiyete ulaştıklarını vurgulayan Soner Aydoğdu, “Son 3 haftada maçları geri dönüş yaparak kazanıyoruz. Bu bizim için sevindirici bir durum. Tabii ki ideal olan maçlarda geri düşmeden kontrolü elde etmek ama futbolda her zaman sürprizler olabilir. Ancak, maçı geriye düşüp kazanmak gerçekten güzel bir duygu. Fenerbahçe karşısında iyi bir performans sergiledik ve istediğimiz puanı aldık. Daha fazla puan da alabilirdik ama kısmet değilmiş.” şeklinde konuştu.

“Deplasmanlarda artık özgüvenle sahaya çıkıyoruz”

Kasımpaşa maçına odaklandıklarını belirten Soner Aydoğdu, 26 Ekim Cumartesi günü deplasmanda oynayacakları karşılaşma hakkında şu açıklamalarda bulundu:

“Cumartesi günü Kasımpaşa maçımız var. En iyi şekilde hazırlanıp 3 puan için sahaya çıkacağız. Deplasmanda 4 maçta 4 galibiyet elde ettik, 5’te 5 yapmak istiyoruz. Atmosferimiz çok güzel ve moralli olduğumuzu düşünüyorum. Ancak, ayaklarımızı yere sağlam basarak Kasımpaşa’yı yenmemiz gerekiyor. Geçen sezon başarılı bir performans sergileyen bir ekip, bu sezon da iyi işler yapıyor. Biz de artık ciddiye alınan bir takımız. Rakiplerimiz bize karşı çok daha hazırlıklı ve dikkatli. Deplasman korkumuzu geride bıraktık ve artık özgüvenle sahaya çıkıyoruz. Kasımpaşa maçında da 3 puanı alarak başarımızı sürdürmek istiyoruz.”

Oyuna yedekten girmesine rağmen takıma katkı sağladığını belirten Soner, “Futbol hayatım boyunca her şansı değerlendirmek istiyorum. İlk 11’de başlamak her futbolcunun isteğidir ama bazen beklemek de gerekir. Şans geldiğinde elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Takıma katkı sağlamak istiyorum, süre fark etmez. Formanın kıymetini bilerek sahada elimden gelenin en iyisini yapmaya çaba gösteriyorum.” dedi.

Transfer yasağına da değinen Soner Aydoğdu, geçen seneden bu yana transfer yasağı beklentileri olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

“Transfer yasağı beklentimizin bilincindeydik ve bu durum bizi daha da kenetledi. Türkiye’de sıkça oyuncu değişiklikleri oluyor. Eğer bu sezon transfer serbest olsaydı, birçoğumuzun takımdan ayrılacağını düşünebiliriz. Yeni oyuncuların performanslarını bilemezsiniz, nasıl uyum sağlayacakları belli olmaz. Ancak, mevcut kadrodaki futbolcuların potansiyelini biliyorsunuz. Bu durumu bir avantaja çevirdik. Takım içinde sağlam bir birlik ve aidiyet duygusu var. Birbirimize destek oluyor ve sahada buna yansıtıyoruz.”

Diğer yandan Samsun ekibi, Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Thomas Reis yönetiminde antrenman yapan futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından taktik ağırlıklı çalışmalar yaptı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Soner: “Deplasmanda öz güvenimiz arttı”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Güncel Haber Merkezi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin