1. Haberler
  2. Gündem
  3. TUSAŞ Saldırısındaki Tesadüfler Şoke Ediyor!

TUSAŞ Saldırısındaki Tesadüfler Şoke Ediyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TUSAŞ saldırısındaki tesadüfler! Yanıtlanmayan telefon şehit düşen taksicinin ‘kader anı’ oldu…

Terör örgütü tarafından TUSAŞ’a yapılan hain saldırı ile ilgili soruşturma devam ederken ortaya çıkan detaylar dikkat çekiyor. Saldırıda hayatını kaybeden başmühendis Zahide Güçlü Ekici’nin eşinin gönderdiği çiçeği teslim almak için kapıda olması, trajik bir tesadüf olarak yorumlandı. Aynı şekilde, saldırıda şehit düşen taksici Murat Arslan’ın da yaşadığı tesadüf sonucu öldüğü ortaya çıktı. İşte detaylar…

Saldırıyla ilgili detaylar ortaya çıkarken, saldırı günü kullanılan taksi ile ilgili ilginç bir detay ortaya çıktı. T24 internet sitesinde yer alan bilgilere göre, saldırıda ölen taksicinin kaderini belirleyen unsurlardan biri, yapılan telefon araması oldu. Teröristlerin saldırıdan bir gün önce TUSAŞ’a keşif yaparken taksiciden telefon numarasını aldığı ve saldırı günü tekrar iletişime geçmek istediklerinde telefonun açılmaması üzerine başka bir taksiyi durdurarak saldırıyı gerçekleştirdikleri belirtildi.

Saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin, taksicinin telefonunu alarak planlarını yaptıkları ve saldırı günü iletişim kurmaya çalıştıkları fakat başarılı olamadıkları ortaya çıktı. Bu nedenle, tesadüfen yoldan geçen Murat Arslan’ın aracına binerek saldırıyı gerçekleştirdikleri belirlendi.

Murat Arslan, o gün hiçbir şeyden habersiz olarak yolcularını alıp gitmeye başladı ancak karşısındaki teröristlerin hain planlarından habersizdi. Bu trajik olay sonucunda Arslan, vatanına hizmet ederken şehit düşerek tarihe geçti.

Önceki İçerik Sonraki İçerik

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
TUSAŞ Saldırısındaki Tesadüfler Şoke Ediyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Güncel Haber Merkezi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin