1. Haberler
  2. Magazin
  3. Yıldız Tilbe’nin Göz Kamaştıran İmaj Değişikliği!

Yıldız Tilbe’nin Göz Kamaştıran İmaj Değişikliği!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yıldız Tilbe, Sosyal Medyada Gündem Yarattı

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, sosyal medya hesabından sık sık özel hayatına dair kareler paylaşarak dikkatleri üzerine çekiyor. Tilbe, uzun bir süredir saçlarını koyu renkte tutuyordu ancak sonunda imaj değişikliğine gitti ve saçlarını bakır rengine boyattı.

Yeni imajıyla önceki akşam sahne alan Yıldız Tilbe, lacivert payetli elbisesiyle hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Takipçileri tarafından çok beğenilen yeni imajıyla Tilbe, sosyal medyada da gündem oldu.

Yıldız Tilbe’nin yeni imajı, Muhteşem Yüzyıl dizisinin efsane karakteri Hürrem Sultan’a benzetildi. Hayranları tarafından yapılan bu benzetme sosyal medyada geniş yankı buldu.

Yazar Çağla Pınar Yılmaz’ın haberine göre, Yıldız Tilbe’nin imaj değişikliği ve yeni görünümü, hayranlarını heyecanlandırdı ve tartışma konusu haline geldi. Tilbe’nin gelecek günlerde yapacağı konserler ve paylaşımlar da büyük bir merakla bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yıldız Tilbe’nin Göz Kamaştıran İmaj Değişikliği!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Güncel Haber Merkezi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin