1. Haberler
  2. Gündem
  3. Kaş Kontürü İddiası: Dolgu Yaptırırken Aldatıldım

Kaş Kontürü İddiası: Dolgu Yaptırırken Aldatıldım

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

42 yaşındaki Hatice Demir, bir arkadaşının yönlendirmesiyle kaş kontürü yaptırmak için bir güzellik merkezine gitti. Demir’in arkadaşı ve güzellik merkezi sahibi olan, kendisini hemşire olarak tanıtan kadının ikna etmesi sonucu Demir, kendisini dolgu yaptırırken buldu.

Hatice Demir’in yüzünde işlemin ardından 3 gün sonra şişme görülmeye başladı. Demir, “Boşanma sürecindeydim. Kendisi de bu durumu çok iyi bildiği için bunu kullanarak hareket etti” şeklinde konuştu.

Demir, sürekli fotoğraf göndererek işlemin normal olduğunu ve şişmelerin olabileceğini söylediklerini aktardı. İşlem yapan hemşirenin beyin cerrahı sevgilisi devreye girdi ve Demir’e birçok işlem uygulandı.

Hatice Demir, ameliyat olması gerektiği halde kalp kapak hastalığı bulunduğu için riskli bir durumla karşı karşıya kaldı. Demir, “Hiçbir hastane beni kabul etmedi; ‘Zor, riskli. felç kalabilirsin, yüz felci geçirebilirsin’ dediler” şeklinde ifade etti.

Sonunda İstanbul’a gitmeye karar veren Hatice Demir, arabasını satarak ameliyat oldu. Başarılı bir operasyon geçiren Demir, yavaş yavaş dışarı çıkmaya başladığını ve psikolojik destek aldığını belirtti.

Show TV’nin haberine göre; hukuk mücadelesi başlatan Demir, sorumluların en ağır cezayı almasını talep ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kaş Kontürü İddiası: Dolgu Yaptırırken Aldatıldım
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Güncel Haber Merkezi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin