1. Haberler
  2. Spor
  3. Tomas Soucek: Türkiye’ye Karşı Başarılı Olabiliriz

Tomas Soucek: Türkiye’ye Karşı Başarılı Olabiliriz

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çekya Milli Futbol Takımı kaptanı Tomas Soucek, Türkiye’ye karşı başarılı olabileceklerine inandıklarını söyledi. Soucek, takımın kazanmaya aç olduğunu ve yarın maçı kazanacaklarına inandıklarını belirtti.

Yarın akşam saat 22.00’de Volksparkstadion’da gerçekleşecek olan Çekya – Türkiye maçı, 2024 Avrupa Şampiyonası F Grubu üçüncü maçı olacak. Soucek, maç öncesi EURO2024.com’a açıklamalarda bulundu ve Türk futbolcuya övgülerde bulundu.

Soucek, Türk futbolcunun gelecek yıllarda harika bir oyuncu olacağını belirtirken, takımın Türkiye’ye karşı başarılı olabileceğine inandığını ifade etti.

Çek orta saha oyuncusu, maçın stadyumunun dolup taşacağını ve taraftarların muhteşem atmosfer yaratacağına dikkat çekti. Soucek, Türkiye A Milli Takımı kaptanı Hakan Çalhanoğlu hakkında da yorumlarda bulunarak onun takım için çok önemli olduğunu ve onu durdurmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Soucek, 2024 Avrupa Şampiyonası F Grubu ilk iki maçında da takımına 90 dakika süre aldı. Maçı Demirören Haber Ajansı (DHA) haber kaynağından takip edebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Tomas Soucek: Türkiye’ye Karşı Başarılı Olabiliriz
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Güncel Haber Merkezi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin